Lørdag, 9. oktober 2021 - af Karina Didriksen

Marianne Eihilt overrasket på tv: Derfor blev jeg så genert

Marianne Eihilt.
Marianne Eihilt.
Foto: Dan Mariegaard
”Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt blev noget overrasket over, at Jens Werner pludselig nævnte hendes fødselsdag på direkte tv.

- Det har vi da ikke aftalt, lød det fra en tydeligt overrasket Marianne Eihilt, da hendes meddommer Jens Werner pludselig afslørede på direkte tv, at hun havde fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete under program 5 af ”Vild med dans”, hvor dommerne skulle til at bedømme Michael Katz Krefeld og Karina Frimodts dans.

Og ganske rigtigt. Marianne Eihilt fyldte 47 år fredag den 8. oktober.

Forsøgte at skjule det

Efter showet satte Marianne Eihilt ord på, hvad hun tænkte, da hun pludselig kom i centrum, og der skulle råbes ”hurra” for hende.

- Jeg havde faktisk en lille smule glemt, at jeg havde fødselsdag - indtil jeg blev gjort opmærksom på det. Det var jo sødt af Jens at nævne det, men jeg blev også lidt genert, erkendte fødselaren og fortsatte:

- Jeg havde faktisk forsøgt at skjule det og havde ikke fortalt nogen af dem, at jeg havde fødselsdag i dag. Men det er ikke gået så godt!

En genert pige

”Vild med dans”-dommeren var ikke helt glad for at komme i fokus på direkte tv.

- Nej, jeg bryder mig ikke rigtig om det. I virkeligheden er jeg en genert pige, men gennem mit arbejde har jeg lært at stå frem og sige noget, når jeg bliver bedt om det, lød det fra Marianne Eihilt.

Og Jens Werner mente altså ikke, at hendes fødselsdag skulle forbigås. 

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden