Fredag, 27. oktober 2017 — af Helle Skram de Fries

Marianne Eihilt tilbage i Vild med dans

Marianne Eihilt
Marianne Eihilt
Foto: Hanne Juul
Den 43-årige ”Vild med dans”-stjerne Marianne Eihilt glæder sig til at danse til Knæk Cancer-aftenen 27. oktober.

- Det er selvfølgelig smukt, at vi skal danse på Det Kongelige Teater, men det vigtigste for mig er, at det er en Knæk Cancer-aften, hvor man kan være med til at gøre en forskel, fortæller Marianne Eihilt til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har vundet Vild med dans to gange

Marianne Eihilt har to gange vundet ”Vild med dans”. I 2007 sammen med Robet Hansen og i 2008 sammen med Joachim B. Olsen.

Foto: Birger Storm
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Klar til dansegulvet fredag aften

Dagen før den store ”Vild med dans” Knæk Cancer-aften tog Marianne Eihlit, der bor i Aarhus, toget til København for at være klar til at komme på gulvet fredag aften.

- Jeg skal danse med Helge Koch Jensen, og vi skal danse wienervals, fortæller Marianne Eihilt.

I alt tre tidligere ”Vild med dans”-stjerner, foruden Marianne Eihilt er det Steen Lund og René Christensen, skal danse med en person med cancer tæt inde på kroppen.

På gulvet i en wienervals

34-årige Helge Koch Jensen fik for fem år siden konstateret testikelkræft og blev opereret. Kræften havde heldigvis ikke bredt sig.

Sammen med Marianne Eihilt skal han på gulvet i en wienervals.

- Vi har trænet 10 gange hjemme i Jylland og kan så også nå at træne lidt her i København, inden generalprøven fredag. Jeg glæder mig meget, men har da også lidt flere sommerfugle i maven, end når det er i de trygge rammer i det sædvanlige ”Vild med dans”-studie, lyder det fra Marianne Eihilt, der også sidste år var med på Knæk Cancer-aftenen.

Kæresten følger med

- Min kæreste kommer også til København og er her sammen med mig, men vores lille søn Frederic på to og et halvt år, bliver passet derhjemme, dier Marianne Eihilt, der til daglig driver sin danseskole ”Let’s Dance” i Aarhus

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden