16. aug. 2010
Af af Thomas Flindt

Marianne Eihilt vil ikke danse med cykelstjerne

Marianne Eihilt var sidste år Vild med dans-kommentator for BILLED-BLADET.
Marianne Eihilt var sidste år Vild med dans-kommentator for BILLED-BLADET.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det er svært at gøre sig klog på Marianne Eihilt.

Efter sejren i 2008 med Joachim B. Olsen valgte Marianne Eihilt at forlade Vild med dans. Hun efterlod programmet med to sejre i bagagen, da hun året forinden havde vundet programmet med Robert Hansen.

BILLED-BLADET kunne for to uger siden afsløre, at Marianne Eihilt havde trukket den beslutning tilbage. Hun vil deltage i den syvende omgang Vild med dans til september.

- Jeg er i næsten daglig dialog med TV 2, men der er ingenting afgjort endnu, fortalte hun til BILLED-BLADET.

For at dansemusen skulle lave comeback i programmet var der dog én ting, der var altafgørende - hun ville kun træne i Jylland.

- Det afhænger helt af, om de kan finde en dansepartner til mig i Jylland. Eller i hvert fald en, der er indforstået med at vi skal træne i Jylland, forklarede hun.

I sidste uge blev tre af deltagerne i Vild med dans offentliggjort, heraf var en af dem den meget prøvede cykelrytter, Michael "Kyllingen" Rasmussen.

Ifølge B.T. er Marianne blevet tilbudt at danse sammen med cykelrytteren. Det har hun dog takket nej til, da forudsætningerne for deres partnerskab ikke opfyldte hendes spilleregler.

- Det er desværre ikke lykkedes. Hvis jeg skal være med, skal jeg kunne give den 100 pct., og det føler jeg ikke jeg kan, hvis jeg skal køre frem og tilbage mellem Århus og København, fortæller hun til BT.

- Jeg fik ellers tilbuddet. Og jeg blev spurgt, om jeg kunne tage til Italien et par gange og træne.

TV 2 offentliggører senere på måneden, hvem der danner par i årets udgave af Vild med dans.

Læs mere om: