Marianne fra Livet er fedt: Ramt af hjertesorg

Marianne Klüver

Marianne Klüver

Foto: United Productions/TV 2
Mandag aften afslørede Marianne Klüver fra "Livet er fedt", at hun mødte sin store kærlighed, da hun var på Ubberup Højskole.

Det var et bevægende øjeblik, da Merethe, Marianne, Line og Allan genså hinanden på Ubberup højskole i TV 2-programmet ”Livet er fedt – 20 år efter” mandag aften.

For 66-årige Marianne Klüver krævede det ekstra stort mod at vende tilbage til højskolen nær Kalundborg. Hendes 16 uger lange ophold i 2001 var nemlig ikke bare sund mad og masser af motion. Hun blev også hovedkulds forelsket i en af de andre elever.

– Da jeg var heroppe, der blev jeg dybt forelsket. Meget, meget forelsket, som jeg aldrig har prøvet før. Og på mit værelse sad vi og drak hver en øl og talte tingene igennem, erkender Marianne Klüver i programmet.

Hun har ikke tidligere fortalt om den ulykkelige kærlighed. Heller ikke til journalisten Ole Kolster, som dengang fulgte hende og de øvrige kursister tæt.

– Det har ramt mig hele livet i alle de år, siger hun.

Men kærligheden fik ikke ben at gå på, for Marianne var allerede dengang gift med Jens.

– Jens tog det stille og roligt. Jeg er der for min mand, og ham bliver jeg hos, til jeg dør. Det er ham, der har været hos mig i over 30 år, fortalte hun mandag aften.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden