14. dec. 2017
Af Karina Didriksen

Marianne Stagetorn fra La Glace: Sådan undgår jeg julestress

Marianne Stagetorn.
Marianne Stagetorn.
Foto: AOP
– Jeg forsøger at undgå julestress ved at sørge for ikke at skulle så meget om aftenen, fortæller La Glace-indehaver Marianne Stagetorn, der kan opleves i TV 2’s ”Jul i konditoriet.

Julen er en travl tid hos det berømte konditori La Glace i København, og derfor er det vigtigt for indehaveren Marianne Stagetorn, at hun får tid til at koble lidt af.

Den 50-årige kagekone kan opleves i TV 2’s ”Jul i konditoriet”, og her er der nok at se til med kunder, juleudsmykning og kagebagning.

– Jeg forsøger at undgå julestress ved at sørge for ikke at skulle så meget om aftenen, fortæller Marianne Stagetorn til BILLED-BLADET og tilføjer:

- I stedet slapper jeg af med at sidde derhjemme i sofaen og se julefilm på TV, for der bliver altid sendt så mange gode i december.

Julelys i øjnene

50-årige Marianne Stagetorn overtog La Glace efter sin mor Merete Stagetorn for 28 år siden, og hun er derfor vant til, at der er ekstra meget at se til i december måned.

- Den får én over nakken, og vi kommer op i et særligt julegear, men vi er heldigvis en stor stab på 80, så jeg er ikke alene om det, forklarer Marianne Stagetorn og tilføjer:

- Men stemningen er helt forrygende, og kunderne har julelys i øjnene. Selv om de kan se trætte ud, når de kigger ind ad vinduerne, så lyser de op, når de kommer ind i butikken.

”Jul i konditoriet” kan ses på TV 2 hver torsdag kl. 20.35.

Læs mere om: