Mandag, 31. maj 2021 - af Karina Didriksen

Marie Bach Hansen fra Hvide Sande: Sådan ligner jeg Helene

Marie Bach Hansen i "Hvide Sande" på TV 2.
Marie Bach Hansen i "Hvide Sande" på TV 2. 
Foto: TV 2
Skuespilleren Marie Bach Hansen kan sagtens genkende noget af sig selv i karakteren Helene, som hun spiller i krimiserien ”Hvide Sande”.

Marie Bach Hansen er glad for at spille rollen som efterforskeren Helene i TV 2’s krimiserie ”Hvide Sande”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Karakteren er på mange måder forskellig fra den 35-årige skuespiller, men hun kan også genkende noget af sig selv i Helene.  

- Der er helt klart den retfærdighedssans, som hun har, og den der professionalisme. Jeg kan også godt lide, at tingene bliver gjort ordentligt, siger Marie Bach Hansen til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Hun har måske mere brug for at have kontrol, end jeg har, men jeg kan godt genkende det med, at ting skal gøres på en særlig måde.

Har nemt ved at smide facaden

Marie Bach Hansen er derimod nemmere at komme ind på livet af end sin karakter, som er god til at spille roller og foregive at være en anden.

- Jeg har lettere ved at smide facaden, end hun har. Det noget, jeg går meget op i at gøre overfor mine kolleger, for som skuespiller er man nødt til at have et åbent hjerte. Jeg er meget åben og ærlig, når man skal arbejde sammen med mig, understreger Marie Bach Hansen og tilføjer:

- På den måde skulle jeg finde en form for modstand i rollen, som jeg ikke har af natur. Jeg tror ikke, at jeg kan klare alting selv, så der er jeg nok lidt ulig Helene.

"Hvide Sande" kan ses på TV 2 hver mandag kl. 20.00. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden