9. aug. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Marie efter Hjem til gården: Victoria havde mere ild i røven

Marie fra "Hjem til gården"
Marie fra "Hjem til gården"
Foto: Lotta Lemche / TV 2
Marie er ude af ”Hjem til gården” efter en nervepirrende tvekamp mod Victoria.

Finalen nærmer sig med hastige skridt i ”Hjem til gården”, men tvekampen søndag aften blev endestationen for den altid sprudlende Marie Danos, der måtte se sig slået af Victoria.

- Det var pisseærgerligt, fortæller 29-årige Marie, der vaklede mellem, om hun skulle vælge Kasper eller Victoria som andenkæmper.

- Lige meget hvem der havde stået der, havde jeg nok tabt. Jeg er fysisk stærkere end Victoria, men hun havde bare mere ild i røven, end jeg havde. Hun er pissesej og ville gerne den konkurrence.

Sjovt at være med

Selv tænkte Marie nemlig ikke særlig meget på konkurrencen inde på gården, før det var for sent.

- Det var først, da jeg havde tabt, det gik op for mig, det var en konkurrence. Inden tvekampen tænkte jeg, at nu skal jeg enten blive på gården, og ellers skal jeg hjem til mine venner og spise pizza. Det var først, da jeg røg ud, at jeg fandt ud af, at det var oprigtigt sjovt at være med, og at der var mulighed for at vinde nogle penge, forklarer Marie, som meldte sig til programmet for at lære noget og få en sjov oplevelse.

Gensyn med de andre beboere

Hun sagde sit job op for at kunne være med i ”Hjem til gården”, og kort forinden var kæresten gået fra hende, så Marie skulle genopfinde sig selv, da hun vendte retur til Christiania.
Det var også først, da hun kom hjem, at hun indså, hvor meget hun egentlig holdt af beboerne inde på gården, og hvor fedt det var at være med i programmet.

- Jeg mødte en masse søde mennesker inde på gården, som jeg nok ellers ikke ville være stødt på. Jeg kan godt være lidt menneskekræsen, så det var dejligt at lære at se ud over nogle af de ting, for man bliver klogere af at være sammen med folk, der ikke er som en selv, siger Marie om de nye venner, hun fik inde på gården.

De har holdt kontakten, siden optagelserne sluttede for et lille år siden, og i slutningen af august har hun inviteret beboerne til fødselsdag hjemme på Christiania.

Læs mere om: