Mandag, 4. april 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Martin Brygmann overrasker: Skal være med i kæmpe tv-hit

Martin Brygmann
Martin Brygmann
Foto: Martin Høien
Alle syv deltagere til den kommende sæson af "Toppen af poppen" er nu afsløret, og mandag blev det afsløret, at multitalentet Martin Brygmann er med på holdet.

Senere på året vender TV 2 tilbage med en ny sæson af ”Toppen af Poppen”, hvor nogle af Danmarks store musikere på skift skal fortolke hinandens sange.

I sidste uge blev fem af årets deltagere afsløret, og nu har TV 2 løftet sløret for, hvem de sidste er.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har ventet i mange år

Martin Brygmann er den ene af de sidste to, der skal være med i det populære musikprogram, og det er noget, han har drømt om længe.

- Jeg har ventet i mange år på at blive spurgt. Endelig spørger ”Toppen af Poppen”, om jeg vil være med, for jeg er nemlig sangskriver, og det er der ikke så mange, der er klar over, og derfor synes jeg, at det er en fin lejlighed til at fortælle, at jeg faktisk også spiller musik. Jeg har knap 400 titler inde hos coda. Så jeg er sangskriver og vil passe perfekt ind i det program, udtaler 59-årige Martin Brygmann.

Martin Brygmann står bag et væld af hits som blandt andet ”For kendt” og ”Kom lad os gå”, og han har været med i blandt andet ”Lex & Klatten” og ”Det Brune Punktum”.

- Jeg har forberedt mig ved at lave nogle, synes jeg selv, rigtig gode versioner af de andres sange, og så vil jeg gøre mit bedste for at lave nogle ikke-satiriske versioner af dem. Jeg tager sangene meget alvorligt, og så må humoren blomstre i den mellemliggende tid om dagen og rundt om bordet, siger Martin Bryggmann.

Toppen af Poppen-holdet anno 2022.
Foto: Per Arnesen/TV 2

Det sidste medlem af ”Toppen af Poppen”-holdet anno 2022, som også blev afsløret mandag, er sangerinden Iris Gold.

De fem øvrige musikere, som blev afsløret i sidste uge, er Steen Jørgensen, Nicklas Sahl, Soleima, Kira Skov og Maximillian.

Optagelserne til den nye sæson af ”Toppen af Poppen” begynder i april på Billeskov Gods på Fyn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden