12. feb. 2021
Af Majken Munk

Martin Jensen: Dét her klarer jeg derhjemme

Martin Jensen
Martin Jensen
Foto: Søren Jul Lamberth
"X Factor"-dommeren Martin Jensen elsker sin lejlighed i København, hvor han har haft en finger med i spillet, når det kommer til indretningen.

"X Factor"-dommeren Martin Jensen bruger under normale omstændigheder meget tid på at rejse. Det betyder også, at han ikke har så meget tid hjemme i lejligheden i København.

Anderledes har det været det seneste år, hvor han virkelig har mærket, hvordan det er at være nærmest bundet til den.

Heldigvis går han op i sin lejlighed og én ting sørger han altid for.

Låst fast

Martin Jensen er en verdenskendt dj, derfor rejser han gerne verden rundt for at spille.

Det blev der sat en stopper for i 2020.

- Jeg brænder for at turnere. Jeg brænder for at spille live. Men jeg blev ligesom låst fast og kunne ikke gøre det. Jeg har aldrig haft så meget tid sammen med min datter, som jeg har haft i år. Og min kæreste. Jeg har en ret dejlig lejlighed, og den kunne jeg faktisk få lov til at bruge, har han tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Ordner hjemmet

Martin Jensen har er vild med indretning og har også selv stået for det i lejligheden. Én særlig ting husker han altid at købe til hjemmet.

- Jeg elsker at indrette mit hjem. Jeg skal føle mig hjemme, og det skal kunne bruges. Og så er det vigtigt, at der er giga god lyd i alle rum ... og smukke blomster. Det er mig, der køber blomsterne her i huset, siger han til Liebhaverboligen.

De genstande han holder mest af i sin lejlighed er sine højtalere fra Bang og Olufsen.

Læs mere om: