Mascha Vang om Vild med dans-exit: Derfor er jeg glad

Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen.

Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen.

Foto: Hanne Juul
Influenceren Mascha Vang var ved godt mod efter, at hun og Thomas Evers Poulsen måtte forlade ”Vild med dans” i program 10.

Kvartfinalen i ”Vild med dans” blev sidste stop for Mascha Vang og partneren Thomas Evers Poulsen, som måtte forlade showet efter en omdans mod Micki Cheng og Jenna Bagge.

Selv om danseeventyret sluttede lige inden semifinalen, så var det en fattet influencer, som BILLED-BLADET mødte efter showet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg synes, det har været fantastisk, og jeg føler mig så heldig. Vi har danset i Det Kongelige Teater og har fået den fedeste slowfox til sidst. Sikke en dans at slutte af på, sagde Mascha Vang.

Drømmen gik i opfyldelse

På spørgsmålet, om 42-årige Mascha Vang slet ikke var trist over at måtte forlade dansekonkurrencen, lød svaret:

- Nej, jeg er simpelthen bare så glad over alt det, jeg har været med til. Vi har fået 10 fredage ud af 12, og vi kommer også tilbage i finalen og danser, sagde iværksætteren og tilføjede:

- Jeg har simpelthen været så glad for at være med, det har været en drøm, der er gået i opfyldelse, og den har været lige så god, som jeg havde forestillet mig.

Foto: Hanne Juul

Vandt med sidste år

Sidste år vandt Thomas Evers Poulsen ”Vild med dans” med ”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl, og han er glad for at være kommet så langt i år med Mascha Vang.

- Vi dansede så fint og har ligget så flot hele vejen igennem. Jeg er så glad for den dans, vi har lavet, og så kan vi ikke gøre mere, lød det fra den professionelle danser efter showet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden