14. nov. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Mathias Käki efter Vild med dans: Jeg savner suset

Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespiller Mathias Käki var fredag tilbage i ”Vild med dans” som publikum, hvor han indrømmede, at han savner træningen med dansepartneren Mille.

Fredagen før, i program 9, måtte Mathias Käki Jørgensen og hans dansepartner, Mille Funk, siger farvel til ”Vild med dans”.

Den 11. november var de tilbage i studiet, men denne gang som publikum.

Det er tomt

- Det har været en hård uge. Jeg har savnet træningen med Mille og samværet med de andre deltagere. Det er underligt tomt, fortalte en trods alt smilende Mathias Käki, da BILLED-BLADET mødte ham til kvartfinalen i ”Vild med dans”.

- Lige nu er det også underligt at være her. Jeg ved jo præcis, hvordan de andre, der skal ind og danse, har det lige nu. Det er mærkeligt pludselig ikke at være en del af det længere. Jeg savner suset.

Danser i finalen

Til finalen i Horsens den 25. november skal Mathias Käki og Mille Funk, ligesom de øvrige deltagere i sæsonen, være med i det store finaleshow.

- Så vi er jo en del af det i Horsens. Men vi er jo sat ud af spillet, konstaterede Mathias Käki.

- Det har været en nedtursuge, men så er det heller ikke værre. Jeg er meget taknemmelig for at have været med og for at have lært Mille at kende. Så nu må jeg bare se fremad. Jeg havde ikke regnet med, at det ville påvirke mig så voldsomt. Det er lidt samme følelse som at stå tilbage på perronen, når toget er kørt. Men det er fint nok, og jeg glæder mig til afslutningen i Horsens.

LÆS MERE: Mathias Käki Jørgensen mistede sin mor til cancer

Læs mere om: