5. sep. 2016
Af Luise Marie Bekker

Mathias Käki Jørgensen krydser fingre for mere Norskov

Mathias Käki Jørgensen.
Mathias Käki Jørgensen.
Foto: AOP
Den unge skuespiller og kommende "Vild med dans"-deltager håber, der kommer en sæson 2 af "Norskov".

Mathias Käki Jørgensen, 22, der spillede den store rolle som den unge ishockey-spiller Oliver Bondesen i TV 2-serien "Norskov", har siden optagelserne drømt om at arbejde mere med skuespil.

Hans drøm ser ud til at være kommet lidt tættere på, efter at Frederikshavn kommune har meldt ud, at kommunen støtter en ny "Norskov"-sæson med 600.000 kroner, hvis produktionsselskabet får det solgt til TV2.

LÆS MERE: Mathias Käki Jørgensen: - Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med Vild med dans

- Vi er ikke i mål endnu, men jeg ved, at TV2 kæmper for det, og det hjælper nok med de 600.000 kr. Det ville bare være skønt, fortæller Mathias til BILLED-BLADET.

Ishockeyspiller med skuespillerdrømme

Han er tidligere ishockeyspiller i 1. division, men flyttede fra Frederikshavn til København for at forfølge skuespillerdrømmen.

- Levin (Thomas Levin, der ligeledes spiller med i "Norskov", red.) hjalp mig med at få et værelse og et job herovre. Jeg søgte også ind på skuespillerskolen, men det kunne mildt sagt godt være gået bedre, siger Mathias, der også har været til flere castings.

Helt dedikeret til "Vild med dans"

Lige nu har han dog fuldt fokus på "Vild med dans". På fredag står han for første gang på dansegulvet sammen med Mille Funk og skal konkurrere mod de andre modige nydansere.

LÆS MERE: Krimiserien "Norskov" vinder BILLED-BLADETs TV-GULD

- Jeg arbejdede på et hotel om natten, men satte det på stand by, fordi jeg vil dedikere mig til "Vild med dans". Jeg har simpelthen ryddet kalenderen for at øve mig på min holdning, ler han.

Den unge mand har dog ikke mistet modet, selv om hverken castings eller optagelse på skuespillerskolen er blevet til noget.

Nu håber han bare, han kan få lov at lave anden sæson af "Norskov".

- Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg skal være med i hele sæsonen. Og ikke kun i fem minutter af første afsnit, siger han.

Læs mere om: