Mandag, 18. juni 2018 - af af

Max holder pause fra Badehotellet

Amanda og Max i "Badehotellet"

Amanda og Max i "Badehotellet"

Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Hvordan og hvor længe må vi vente med at se. Men skuespilleren Anders Juul holder pause fra "Badehotellet" i næste sæson.
Max vender ikke tilbage! Så kort kan det siges, når snakken falder på den kommende sæson af "Badehotellet". Skuespilleren Anders Juul, der spiller Amandas arkitekt-ægtemand, Max, fortalte ved generalforsamlingen i Skuespillerforeningen af 1879, at han har besluttet sig for at holde en pause fra den utroligt populære TV-serie.   Anders Juul modtog i øvrigt det største legat ved generalforsamlingen - Poul Reumerts studielegat på 50.000 kroner - men badehotel bliver det altså ikke til i denne omgang.

Udelukker intet

− Nej, jeg holder faktisk en pause, sagde Anders Juul til BILLED-BLADET.   Til realityportalen.dk forklarer han desuden, at folkene bag serien gerne ville have haft ham med i den nye sæson - og faktisk havde Anders Juul meget lyst til at fortsætte. - Det skulle bare ikke være nu. Det passer ikke rent tidsmæssigt, forklarer Anders Juul.
Han vil dog slet ikke udelukke, at han dukker op igen om en sæson eller to - med mindre "Max bliver erklæret død - så kommer jeg nok ikke tilbage", siger Anders Juul til realityportalen.  
         

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden