Max holder pause fra Badehotellet

Amanda og Max i "Badehotellet"

Amanda og Max i "Badehotellet"

Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Hvordan og hvor længe må vi vente med at se. Men skuespilleren Anders Juul holder pause fra "Badehotellet" i næste sæson.
Max vender ikke tilbage! Så kort kan det siges, når snakken falder på den kommende sæson af "Badehotellet". Skuespilleren Anders Juul, der spiller Amandas arkitekt-ægtemand, Max, fortalte ved generalforsamlingen i Skuespillerforeningen af 1879, at han har besluttet sig for at holde en pause fra den utroligt populære TV-serie.
 
Anders Juul modtog i øvrigt det største legat ved generalforsamlingen - Poul Reumerts studielegat på 50.000 kroner - men badehotel bliver det altså ikke til i denne omgang.

Udelukker intet

− Nej, jeg holder faktisk en pause, sagde Anders Juul til BILLED-BLADET.
 
Til realityportalen.dk forklarer han desuden, at folkene bag serien gerne ville have haft ham med i den nye sæson - og faktisk havde Anders Juul meget lyst til at fortsætte. - Det skulle bare ikke være nu. Det passer ikke rent tidsmæssigt, forklarer Anders Juul.
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Han vil dog slet ikke udelukke, at han dukker op igen om en sæson eller to - med mindre "Max bliver erklæret død - så kommer jeg nok ikke tilbage", siger Anders Juul til realityportalen.
 
 
 
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden