9. apr. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Melvin Kakooza vært på nyt TV 2-program

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Hanne Juul
Melvin Kakooza og Mark Le Fevre skal være værter på TV 2's nye underholdningsprogram "Banko med Mark og Melvin".

Mange tv-programmer bliver udskudt eller aflyst i disse coronatider, men nu er TV 2 klar med et helt nyt underholdningsprogram.

Det bliver den populære komiker Melvin Kakooza, der skal være vært, og han får selskab af kollegaen Mark le Fevre, som mange kender fra ”Stormester”.

Makkerparret skal styre showet i et nyt bankoprogram, som har fået titlen ”Banko med Mark og Melvin”. Det kommer alt sammen til at foregå live, så alle kan være med og få en underholdende aften.

Banko med et twist

- Vi håber, at vores bankospil kan samle folk hjemme i stuerne, og forhåbentlig kan det også give dem et smil i denne tid, hvor der ellers ikke er så meget at smile af, siger 28-årige Melvin Kakooza til TV 2.

Banko-programmet kommer til at forløbe på en lidt anden måde, end mange kender det. For eksempel kan man glæde sig til at se, at numrene bliver udtrukket ved, at en række kendte gæster løser opgaver fra hver deres facetime-forbindelse, og alt efter hvordan de klarer det, finder man nummeret.

Alle kan deltage i banko-spillet, men på grund af coronasituationen vil præmierne ikke bestå af store rejsegavekort og lignende.

Vinderne får derimod en pakkeløsning med lækre ting, der kan gøre hjemmelivet lidt sjovere.

Derudover vil Melvin Kakooza og Mark Le Fevre finde ud af, hvad vinderen savner mest under coronakrisen. Og så vil personen vinde et gavekort til fx den lokale frisør eller yndlingsrestauranten.

Man kan spille med, når TV 2 sender ”Banko med Mark og Melvin” lørdag den 18. april klokken 19.55.

Læs mere om: