Melvin sender rørende hilsen til mor på live-tv

Melvin Kakooza og mor Carolyn

Melvin Kakooza og mor Carolyn

Foto: Hanne Juul
Under et interview på direkte tv lagde Melvin Kakooza ikke skjul på, at han er "mors dreng" og sendte hende en meget klar og utvetydig kærlighedshilsen.

"Har jeg levet et ordentligt liv, har jeg sagt til mine forældre jeg elsker dem, hvorfor er jeg ikke gift, hvorfor har jeg ingen børn, hvem kommer til at savne mig? Det er sådan noget jeg tænker på", siger en voldsomt presset Melvin Kakooza efter en dødsangst-provokerende oplevelse i programmet "Helt sort" tirsdag den 10. november.

Jeg skal aldrig prøve det igen

Her blev den 29-årige komiker sat ind i en bil med 17-årige Mikkel Krause Holler, der er professionel drifter. Drifting er en motorsport, hvor man kører stærkt og sidelæns i bilen.

Og den ellers kry komiker var knap så kæk, da han trådte ud af bilen efter den angstprovokerende køretur på glatbane. 

- Jeg har ikke kontakt til mine ben lige nu. Jeg skal aldrig prøve det her igen, proklamerede Melvin Kakooza, som bagefter fortalte sin mor, at han takkede gud for, at han overlevede.

Sendte kærlig hilsen til mor

I Go'Aften live spurgte vært Petra Nagel netop ind til Melvins følelser for sin mor Carolyne. Og det var ikke svært for Melvin at sætte ord på. Han kiggede direkte ind i kameraet og talte til sin hende.

- Mor, jeg elsker dig, og tak fordi du har været med til at opdrage mig og gøre mig til den jeg er. Du er fantastisk. Skål derhjemme i stuen, håber du har det godt", lød kærlighedserklæringen til mor Carolyne på direkte tv tirsdag i Go'Aften live.  

"Helt sort" med Melvin Kakooza og mor Carolyne kan ses hver tirsdag aften på TV 2 eller TV 2 Play.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden