21. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Mens vi venter: Skønne billeder fra Badehotellet

Fie og Morten i "Badehotellet".
Fie og Morten i "Badehotellet".
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Om en uge genudsender TV 2 den tredje sæson af "Badehotellet", og i mellemtiden kan man nyde nogle af de mange dejlige billeder fra serien.

I en tid hvor man så vidt muligt skal holde sig hjemme, kan det være svært at få tiden til at gå, men heldigvis går der kun en uge, før man igen kan glæde sig til sol, sommer og versterhavet.

For fra på lørdag, den 28. marts, genudsender TV 2 den tredje sæson af "Badehotellet", og efterfølgende kan man se frem til, at kanalen også sender den fjerde sæson.

Hvis man synes, der er lang tid til på lørdag, kan man bruge noget af ventetiden på at se nogle af de mange, skønne billeder fra den populære tv-serie i galleriet herunder.

Badehotellet sæson 3

Tredje sæson af Badehotellet foregår i 1930. Det er den sæson, hvor Fru Aurland frygter, at hendes mand skal finde ud af, at han ikke er far til deres nyfødte søn, og så er det også her, Amanda drømmer om Max, men hun er stadig gift med Grev Ditmar.

Badehotellet sæson 4

Fjerde sæson af Badehotellet foregår i 1931. Det er i denne sæson, at Fie har overtaget driften af hotellet fra fru Andersen, og så er det også her, vi møder hendes lillesøster Ane for første gang.

GALLERI: Badehotellet gennem seks sæsoner

Læs mere om: