25. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Merete Mærkedahl åbner op: Derfor har det været et turbulent år

Merete Mærkedahl.
Merete Mærkedahl.
Foto: Dan Mariegaard
”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl kan se tilbage på et år med både op- og nedture.

Når Merete Mærkedahl ser tilbage på det forgangne år, har det både været fyldt med sorg og glæde.

Hun har mistet sin mor, har vundet ”Vild med dans” og stået på den ikoniske scene i Cirkusrevyen.

- Det har været et sindssygt år med op- og nedture. Det har været den største sorg i mit liv, men det har også været nogle af de største ting, jeg har oplevet, som har været drømme, jeg har haft, fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET.

Måtte trække stikket

Desværre kunne Merete Mærkedahl ikke færdiggøre sæsonen i Cirkusrevyen, som var blevet forlænget med omkring fem uger og spillede helt indtil den 3. oktober.

I slutningen af august blev det meldt ud, at hun måtte trække sig af personlige årsager, og hun sætter nu ord på, hvorfor hun var nødsaget til at stoppe sit elskede revyarbejde.

- Det har jo været et turbulent år, så det, tror jeg, var kulminationen på det. Det er svært at gå ned i detaljer, men det var ikke fordi, der var noget, som var ulykkeligt, forklarer ”Badehotellet”-stjernen og fortsætter:

- Der var bare mange faktorer oveni hinanden, som gjorde, at mit bæger var ved at flyde over. Jeg fik simpelthen brug for lige at trække stikket.

I BILLED-BLADET nr. 47, der er på gaden torsdag d. 25. november, kan du læse et stort og åbenhjertigt interview med Merete Mærkedahl.

Læs mere om: