Merete Mærkedahl afslører: Vi danser på Badehotellet

Merete Mærkedahl

Merete Mærkedahl

Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Merete Mærkedahl deltager i ”Vild med dans” samtidig med, at hun har travlt med at spille Otilia i ”Badehotellet”.

Dansen fylder meget i Merete Mærkedahls liv i øjeblikket – faktisk så meget, at der også bliver øvet dansetrin på ”Badehotellet”.

Den 38-årige skuespiller er i gang med at optage sæson otte af TV 2-serien samtidig med, at hun deltager i ”Vild med dans”.  

- Det er faktisk sådan, at der er mange af mine kolleger, der gerne lige vil se nogle trin, når jeg er på arbejde. De vil nemlig også gerne danse, fortalte en glad Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET efter fredagens show og tilføjede:

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

- Jeg har kun mødt positivitet fra mine kolleger omkring, at jeg er med i ”Vild med dans”. De siger ”kan du ikke lige vise et trin fra din nye dans”, og så viser jeg nogle trin, og så står de og øver og øver på det!

Lange dage på "Badehotellet"

Merete Mærkedahl elsker at spille rollen som Otilia, og selv om hun har nogle lange dage, så er der altid plads til lidt dans.

- I den her uge har jeg haft en af de der maratondage, hvor jeg var på ”Badehotellet” i 11 timer og så ind at danse bagefter, fortalte skuespilleren.

I program 3 dansede hun og Thomas Evers Poulsen en smuk wienervals, som gav dem en samlet dommerkarakter på 26.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden