5. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Merete Mærkedahl: Derfor trak jeg mig fra Cirkusrevyen

Merete Mærkedahl.
Merete Mærkedahl.
Foto: Dan Mariegaard
Sidste års ”Vild med dans”-vinder Merete Mærkedahl er blandt gæsterne til aftenens show, og her fortalte hun, hvorfor hun måtte forlade Cirkusrevyen i efteråret.

Det er snart et år siden, at Merete Mærkedahl vandt ”Vild med dans”, og nu er hun tilbage i dansestudiet – denne gang som publikum for at støtte sin tidligere dansepartner, Thomas Evers Poulsen.

Den 39-årige “Badehotellet”-stjerne havde tidligere på året stor succes i Cirkusrevyen, men i september måtte hun desværre trække sig på grund af personlige årsager.

Nu sætter Merete Mærkedahl ord på, hvordan hun har det nu, og hvorfor hun måtte forlade Cirkusrevyen før tid.

- Det går rigtig fint. Jeg havde brug for lige at trække stikket, så det gjorde jeg. Nu er jeg oppe på hesten igen, lød det med et smil fra Merete, som tilføjede:

- Det skyldtes forskellige ting. Så det var rigtig dejligt, at revyen kunne hjælpe med at trække mig ud af produktionen. Cirkusrevyen var jo forlænget helt vildt meget på grund af corona og Ulfs afgang. Så den var helt oppe på over 180 forestillinger.

Med igen næste år

Merete Mærkedahl har kun gode ord at sige om Cirkusrevyen, som hun elskede at være en del af.

- Jeg havde lige en måned, hvor jeg havde totalt fri og havde en pause fra det hele. Men jeg medvirkede i 130 forestillinger, så jeg var med i rigtig mange af dem, fortalte skuespilleren og fortsatte:

- Jeg er klar igen til næste år. Jeg havde det rigtig sjovt med det, så det havde ikke noget med det at gøre.

Læs mere om: