Onsdag, 23. december 2020 — af Karina Didriksen

Merete Mærkedahls juleaften: Vi vender op og ned på tingene

Merete Mærkedahl.
Merete Mærkedahl.
Foto: Hanne Juul
”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl og kæresten prøver noget nyt i år, så børnene kan være med til det hele den 24. december.

I sommer flyttede Merete Mærkedahl fra Jylland til Sjælland med sin kæreste og to børn, og nu skal de holde den første jul i deres nye hus i Lejre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her får de besøg af skuespillerens far samt kærestens mor og søskende, men det bliver generelt en mere børnevenlig jul.

- Vi prøver noget nyt og vender op og ned på tingene, så vi begynder med risalamande kl. 14. Så kan børnene være med til det, fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET og fortsætter:

 

- Bagefter skal vi se Disneys juleshow, og så får de lov til at få nogle pakker der. Vi spiser aftensmad ved 17-tiden, og så går vi rundt om træet og åbner lidt flere pakker, inden børnene skal i seng.

Otilia laver sovsen

”Badehotellet”-stjernen har børnene Esther, 5, og Anker, 3, med kæresten Anna Windfeld, og juleaften skal familien have helt traditionel julemad.

- Vi skal have ænder med brune og hvide kartofler, sovs, chips og rødkål. Svigermor står for ænderne, og det bliver mig, der kommer til at lave sovsen og kartoflerne, siger Merete Mærkedahl og tilføjer med et grin:

- Jeg er faktisk ret god til at lave en opbagt sovs – men det er også noget af det eneste, jeg kan lave i et køkken!

Jul med far

Sidste år holdt Merete Mærkedahl jul med begge sine forældre, men desværre mistede hun sin mor til kræft tidligere på året. 

- Min far kommer over og holder jul med os, fordi det er vores første jul i vores nye hjem. For to år siden holdt min lillebror sin første jul, og der var mine forældre med. Nu vil min far gerne være med til at fejre vores første jul, så det er rigtig dejligt, lyder det med et smil. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden