Søndag, 13. december 2020 — af Karina Didriksen

Merete og Thomas i tårer: Derfor blev vi så rørte

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Foto: Ritzau/Scanpix
"Badehotellet"-stjernen Merete Mærkedahl og dansepartneren Thomas Evers Poulsen havde svært ved at holde tårerne tilbage, da de fik ros af dommerne.

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen imponerede både dommere og tv-seere med deres super flotte danse under semifinalen i ”Vild med dans” den 12. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret fik aftenens højeste karakterer for deres samba og tango, men det var Jens Werners rosende ord, der fik tårerne frem hos både skuespilleren og danseren.

- Det er ordene, der betyder mest. Da han sagde, at partnerskabet er det vigtigste, så var det det, der triggede noget inden i mig, og det var derfor, jeg blev så rørt, fortalte Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET efter showet.

Det største kompliment

Ordene gik også lige i hjertet på Thomas Evers Poulsen.

- Det er det ultimative at få at vide, at man fungerer som et par og ikke bare som en professionel og en nydanser. Det er det største kompliment, man kan få, lød det med et smil fra den 42-årige danser, mens Merete Mærkedahl tilføjede:

- Jeg har også rost Thomas for, at han er så god til at få det bedste frem i nydanserne. Det var dejligt, at det også blev set af dommerne, og at der blev sat ord på.

Glade og taknemmelige

Parret blev stemt direkte videre til finalen i ”Vild med dans”, der løber af stablen lørdag den 19. december.

- Vi er simpelthen bare så glade!, udbrød en begejstret Merete Mærkedahl.

- Ja, vi er så glade og taknemmelige. Hvilken aften! Både fordi, der ikke var noget publikum, og fordi vi gjorde, det vi gjorde, og var så glade for det, sagde Thomas Evers Poulsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden