14. nov. 2015
Af Liz Rørsig

Mette Walsted Vestergaard siger farvel til DR

Mette Walsted Vestergaard.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Radioværten, der tidligere har været vært på TV Avisen, har sagt sin stilling op på P1 Morgen. Hun skal være chef i egen virksomhed.
Mette Walsted Vestergaard har længe tænkt på at skifte værtsjobbet ud med opgaver i erhvervslivet, hvor hun allerede slår sine folder som ordstyrer ved konferencer og debatter. Til januar næste år tager hun springet som selvstændig med eget firma, mettewalstedvestergaard.com. - Det har ligget i kortene, at jeg skulle følge den vej via min uddannelse i kommunikation og samfundsvidenskab, men jeg skulle inden om medierne inden da, siger Mette til BILLED-BLADET.

Mette Walsted går, mens det er godt

Hun begyndte i DR for 11 år siden og har sin sidste morgenvagt i begyndelsen af januar 2016, og herefter har hun flere opgaver i ordrebogen i sit nye virke. - Det bliver vemodigt at skulle sige farvel til P1 Morgen, for arbejdet her har været som at komme hjem. Men man skal gå, mens det går godt, og det gør jeg så nu, fortæller Mette, som har været radiovært i to år. Hun er kæreste med fotografen Jan Grarup, men parret bor hver for sig. Mette har sin egen lejlighed med børnene Bastian på tre år og Agnes Marie på fem år fra ægteskabet med Michael Kristiansen.

Læs mere om: