Michael Falch i Toppen af poppen: Ville undgå at hulke

Michael Falch

Michael Falch

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Søndag den 3. september er Michael Falch i centrum i TV 2-programmet ”Toppen af poppen” med sange og historier fra rockstjernens liv.

Lørdag, 2. september 2017 - af Liz Rørsig

Michael Falch er hovedperson i det næste program af ”Toppen af poppen”, som TV 2 viser søndag den 3. september.

Og det har været en smuk oplevelse for rockstjernen med 35 albums på bagen at opleve stjerner som Caroline Henderson, Aura, Dorthe Gerlach, Burhan G, Søren Huus og Karl William fortolke de velkendte og populære sange.

På sin Facebook-side, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra, udtrykker sangeren meget rammende, hvordan det var at være centrum i programmet. 

Michael Falch holder styr på tårerne

Han vidste, at han kunne blive rørt undervejs, men tårerne ville han gerne have styr på under TV-optagelserne. 

- På søndag er det så mine sange, der kommer i centrum i ”Toppen af poppen”. Jeg tager de øvrige deltagere med på en lille udflugt ud af reservatet for siden at tage plads for bordenden og lytte til deres fortolkninger af mine sange.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

- Den gamle fodboldstjerne, Flemming Povlsen, er én af mine store helte, både som spiller og som menneske, og ham tænkte jeg på flere gange undervejs i programmet, siger Michael Falch og fortsætter: 

- I ´92 satte han jo en helt ny standard for moderne maskulinitet ved i fuld verdensoffentlighed at slippe tårerne løs. Jeg vidste, at jeg også kunne risikere at blive berørt, når de andre deltagere fortolkede de følsomme livserfaringer, der ligger bag mine sanges ord, men jeg ville altså rigtig gerne undgå decideret at bryde ud i hulken... 

Stor fan af følsomhed

- Jeg er fan af følsomhed, ikke af følelsesporno! Skulle det alligevel ske, at gråden pressede sig på foran rullende kameraer, var ”Flamin” Flemming Fodboldspiller” min trøst som ham, der engang gik forrest i kampen for mænds ret til tårer. Jeg slap for den helt store tudetur, men jeg blev ikke desto mindre meget bevæget undervejs, skriver Michael Falch.

Syvende sæson Toppen af poppen

Der har foreløbig været seks sæsoner af "Toppen af poppen", og den syvende er nu i gang. Vi har samlet en buket billeder af alle tidligere og aktuelle deltagere i galleriet herunder:

GALLERI: Toppen af poppen gennem tiden