Torsdag, 8. september 2022 — af Julie Nolsöe

Michael Olesen åbner op om pinligt møde med kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Det gik ikke helt efter bogen, da Michael Olesen mødte kronprins Frederik for en årrække tilbage.

Nu på fredag den 9. september vender den rutinerede danser Michael Olesen tilbage til de bonede gulve i “Vild med dans”, når den 19. sæson af dansekonkurrencen ruller over skærmen på TV 2 kl. 20.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men mens den 40-årige danser er meget hjemmevant på et dansegulv, fortalte han til B.T. på et “Vild med dans”-pressemøde om en episode med kronprins Frederik, hvor han følte sig langt fra rutineret.

Til fest med kronprinsen

Michael Olesens far og onkel, som er tvillinger, fejrede for omkring ni år siden deres 70 års fødselsdag. Michael Olesens onkel er venner med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som derfor var inviteret med til fest. 

Og det var her, i Michael Olesens første møde med kronprins Frederik, at det gik galt, da danseren helt glemte, hvordan man typisk tiltaler medlemmer af kongefamilien.

- Vi skulle tage imod gæsterne, og da kronprins Frederik så ankommer, flyver det ud af munden på mig, 'hej, hvor er det hyggeligt at møde dig!’, mindes Michael Olesen overfor B.T.

Kronprinsen tog det pænt 

Michael Olesen husker, at kronprinsen tog det hele meget pænt og blot grinede af hans lidt skæve hilsen.

Senere på aftenen optrådte Michael Olesen med dans til festen, og blev efterfølgende rost af kronprinsen, som altså tilsyneladende ikke bar nag.

Den 40-årige danser er én af de mest rutinerede dansere i “Vild med dans”. Han har nemlig været med siden 2007, og har kun holdt pause fra programmet i sæson 18 i 2021. 

I den kommende sæson af “Vild med dans” danner Michael Olesen par med TV 2-vært Heidi Frederikke Sigdal.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden