27. aug. 2015
Af Helle Skram de Fries

Michael Olesen fejret af begge sine partnere

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-95305.jpg
Foto: Birger Storm
Både den private partner Joan Divine og den nye dansepartner Karen Mukupa overraskede Michael Olesen på hans 33 års fødselsdag.

- Jeg er i den grad blevet fejret, så jeg klager absolut ikke, fortæller "Vild med dans"-stjernen Michael Olesen, da BILLED-BLADET fanger ham på mobilen og ønsker tillykke med de 33 år.

Både hans private partner, Joan Divine, og hans nye "Vild med dans"-partner, Karen Mukupa, formåede at overraske dagens fødselar.

- Min søde kæreste vækkede mig klokken 00.1 i nat og hviskede 'tillykke, du har fødselsdag', fortæller Michael Olesen, der heldigvis faldt i søvn igen.

- Jeg skulle nemlig op 6.30 og på arbejde. Der var der flag - og så havde jeg taget kage med.

LÆS MERE: Michael Olesen overraskede kæresten med kæmpe fødselsdagsfest

Michael Olesen overrasket til Vild med dans-træning

Næste overraskelse kom, da Michael efter job skulle til Vild med dans-træning.

- I træningssalen var der flag og lys, og det var meget rørende. Og så fik jeg hvide roser af min dansepartner, Karen. Det var så rørende, at hun havde overskud til det. Jeg har aldrig prøvet at fået blomster før, så det var virkelig sødt.

Og faktisk blev Michael Olesen overrasket allerede dagen før.

- Jeg træner et hold hos Fitness.dk - og dagen før min fødselsdag havde jeg en time. Eleverne bad mig så forlade træningssalen fem minutter før timen sluttede, og da jeg kom ind igen, stod alle eleverne med flag og gaver til mig. Så jeg er virkelig blevet fejret, forsikrer Michael Olesen og slutter:

- Nu skal jeg hjem og støvsuge og gøre klar til min dejlige familie og venner kommer og fejrer fødselsdag i aften.

Michael Olesen og Karen Mukupa dokumenterede fejringen i træningssalen på deres fælles Facebook-side. BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet.

https://imgix.billedbladet.dk/mukupaolesen450.jpg
Privat

Læs mere om: