3. okt. 2014
Af Helle Skram de Fries

Michael Olesen: Jeg håber så meget vi kan danse i aften

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-81134.jpg
Foto: Hanne Juul
Line Kruse satser alt på at være på gulvet i aftenens "Vild med dans" på trods af to forstuvede ribben, og hendes dansepartner krydser fingre.

- Lige nu er Line til behandling, så jeg ved ikke, om hun bliver klar til at danse i aften, lyder det fra Michael Olesen efter hans dansepartner Line Kruse blev skadet under torsdagens træning.

Skaden er alvolig, da Line Kruse ved en forkert bevægelse har forstuvet både en stor mavemuskel og to ribben.

- Det er rigtig uheldigt, men jeg ved, at Line er vild med at danse, så hvis det på nogen måde er muligt, så går hun på gulvet i aften. Men det skal selvfølgelig først og fremmest være forsvarligt, forklarer Michael Olesen.

Skaden er opstået uden, at Line blev tabt, eller at andet gik galt under træningen.

- Line har simpelthen lavet en uheldig bevægelse, og det gjorde vildt ondt, men hun er mega sej, lyder det fra den bekymrede dansepartner, der tilføjer:

- Lige nu fokuserer jeg udelukkende på, om Line bliver klar, men jeg er igang med at ændre på koreografien, hvis vi skal danse - hvilket jeg selvfølgelig håber. Også for Line - hun er vild med at danse.

TV 2's underholdningschef Gitte Madsen krydser også fingre for, at Line Kruse bliver klar.

- Jeg ved heller ikke noget konkret, men vi har en meget dygtig sportsmassør, og ham lytter jeg selvfølgelig til. Og det er naturligvis helt op til Line selv, om hun vil danse i aften. Og så skal det selvsagt være forsvarligt. Hendes dansepartner, Michael Olesen, er jo også professionel, så det bliver en helt professionel beslutning. Men alle håber på, Line bliver klar - især fordi vi ved, hvor dedikeret hun er til det her show. Hun elsker det.

Skulle det alligevel ske, at Line Kruse ikke er i stand til at danse, er der rent lavpraktisk forskellige scenarier i spil.

- Den kedelige situation vil vi selvfølgelig helst undgå, men vi har været i den før. Blandt andet da Joachim Boldsen (der dansede med Vicki Jo i 2007, red.) måtte gå ud. Der blev løsningen, at der ikke var nogen, der blev stemt ud den aften, og parrenes point og sms-stemmer gik videre til næste show, fortæller Gitte Madsen - uden at kunne sige, om det er den løsningsmodel man vælger i aften, hvis Line Kruse og Michael Olesen ikke kommer på gulvet.

En anden mulighed kunne være, at lade de to par, der får aftenens dårligste resultater danse omdans, så det par, der taber omdansen automatisk er i omdans næste fredag.

Men forløbig håber alle, at Line Kruse kan få en behandling, der gør det muligt for hende og Michael Olesen at vise deres pasodoble i aften.

Læs mere om: