20. feb. 2016
Af Helle Skram de Fries

Michael Olesen og Joan Divine prøver babylykken

Michael Olesen og Joan Divine
Michael Olesen og Joan Divine
Foto:Jeppe Michael Jensen
Joan Divine og "Vild med dans"-stjernen Michael Olesen prøver nu for fjerde gang at få projekt baby til at lykkes.

Michael Olesen og Joan Divine har længe haft en ønske om at blive forældre, og nu er det fjerde gang, de kaster sig ud i projekt baby.

- Ja, og lørdag 20. februar skal jeg have taget æg ud, og så krydser vi fingre og håber, det lykkes denne gang, fortæller 36-årige Divine til BILLED-BLADET.

De seneste 14 dage har Joan Divine været i hormonbehandling, hvor hun har skulle stikke sig selv for at få hormoner ind i kroppen.

- Jeg får da lidt hormonsvingninger, men det har ikke været så slemt denne gang, fortæller Joan Divine, der har været turen igennem tre gange tidligere.

Når æggene er taget ud, skal de dyrkes, inden man så sætter æg op igen.

- De tjekker, hvordan æggene deler sig, og alt efter det sætter de æg op på 2. eller 5. dagen. Jeg får kun sat et enkelt op, og så skulle det gerne lykkes.

Den hårde ventetid

Joan Divine og Michael Olesen vil rigtig gerne være forældre, og Michael er en god støtte for sin kæreste.

- Vi er gode til at støtte hinanden. Det er ikke så meget behandlingerne, der er hårde. Det mentalt hårde er ventetiden. Først ventetiden til ægget kan sættes op, og så ventetiden til man ved, om det lykkes, forklarer Joan Devine og supplerer:

- De første gange fortalte vi kun de nærmeste, at vi prøvede at lave et barn på den her måde. Nu er vi åbne omkring det, fordi der er mange, der får lavet æggebørn, og det er jo helt ok. Lige som de fleste andre, vil vi gerne være forældre, vi kan bare ikke lave børn på naturmetoden.

Og nu kommer der så igen en ventetid, hvor kæresteparret venter sammen og støtter hinanden - og håber.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: