Søndag, 17. januar 2016 — af af Juliane Olsen

Michael Olesen planlægger Miami-ferie for første gang med Joan Divine

Michael Olesen og Joan Divine
Danseren Michael Olesen og hans kæreste Joan Divine planlægger nu en tur til Miami.
Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Vild med dans”-danseren Michael Olesen glæder sig til, at han muligvis skal opleve Miami for første gang i selskab med kæresten Joan Divine.

Den 33-årige ”Vild med dans”-danser Michael Olesen har dannet par med modellen Joan Divine i fire år og er også flyttet sammen med sin udkårne.
 
Han har endnu til gode at opleve Miami, hvor Joan Divine gjorde karriere, inden de fandt sammen, men det er nu muligvis planen, at parret skal besøge byen.
 
- Så skal man måske snart til Miami for første gang!! Vejret er heller ikke ligefrem spændende herhjemme, skriver Michael Olesen på sin Facebookprofil, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.
 
LÆS MERE: Michael Olesen flytter sammen med Joan Divine

Joan Divine ændrede planer
For fire år siden var det meningen, at Joan Divine skulle flytte permament til Miami for at arbejde, men så mødte hun Michael Olesen, og planerne ændrede sig.
 
Joan Divine har nu lagt modellivet på hylden, men hun glæder sig til at vise byen frem for manden i sit liv.
 
- Jeg savner Miami meget, så nu tager jeg min skønne kæreste med, jeg må simpelthen vise ham det skønneste sted på denne jord, skriver hun på sin blog.
 
Rejsen skal finde sted i april, og parret kan nu opleve den by, hvor Joan Divine havde tilrettelagt en fremtid, inden Amors pil ramte hende.
 
LÆS MERE: Michael Olesen flytter sammen med sin Joan Divine

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden