Michael Olesen takker dansepartner: Du fik mig i en semifinale

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Michael Olesen håber inderligt, at 2016 bliver året, hvor han for første gang kommer til at danse i ”Vild med dans”-finalen.

Den 34-årige professionelle danser Michael Olesen har et brændende ønske om at kunne fejre sit 10-års jubilæum i ”Vild med dans” med en plads i finalen i Horsens 25. november.

Fredag 11. november kom han sammen med sin dansepartner, skuespiller Laura Bach, et skridt nærmere målet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Laura, du fået mig i semifinalen!, jublede Michael Olesen efter kvartfinalen, hvor han og Laura Bach vandt omdansen i en argentinsk tango mod sangeren Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke.

Michael Olesens første semifinale var i 2008

Michael Olesen har én gang tidligere været i en semifinale. Nemlig i sæson fem i 2008, hvor han dansede med Anne-Grethe Bjarup Riis.

- Og nu håber jeg altså, at Laura og jeg kan nå til til selve finalen – og selvfølgelig allerhelst vinde den, lød det fra en meget glad Michael Olesen, der skyndte sig at præcisere:

- Vi er dybt taknemmelige over, at vi gik videre i dag og nu er i semifinalen.

Laura Bach i nervepirrende omdans

- Michael fortjener virkelig at komme i den finale, så nu giver vi den ekstra meget gas, lovede Laura Bach efter fredagens show.

Også hun var dybt taknemmelig for at være videre efter den nervepirrende omdans.

- Og jeg tager hellere end gerne to uger mere. Jeg bliver så rørt over, at man kan mærke os ude i stuerne – og når jeg får hilsner fra en, der skriver: ”Du får mig til at smile i en mørk tid”. Det er virkelig noget, der bevæger mig.

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden