4. okt. 2011
Af af Aske Julius Rask Bang

Michael Olesen udskrevet fra hospitalet

René Christensen hjælper Pia Allerslev med dansetrinene
René Christensen hjælper Pia Allerslev med dansetrinene
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Et voldsomt maveonde forhindrede sidste fredag Michael Olesen i at gå på dansegulvet med sin dansepartner Pia Allerslev.

I fredags måtte René Christensen vikariere for sin sygdomsramte kollega, Michael Olesen. Heldigvis fik parret danset sig videre til næste uges "Vild med dans"-show, og fra sin hospitalsseng kunne Michael følge med i den dramatiske afgørelse, hvor Pia og René lige akkurat slap for at komme i omdans.

Lørdag blev Michael Olesen så udskrevet, dog meget afkræftet, og han kæmper nu for at blive klar til næste fredag.

- Jeg har det meget bedre og har sovet og spist og sovet og spist de sidste par dage, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at komme på toppen igen og for at blive klar til fredag. Men det er for tidligt at sige noget endnu, fortæller Michael.

Michael fik fra sin hospitalsseng også tid til at læse de mange hilsner, som hans fans sendte til ham på TV 2's hjemmeside. I alt 363 beskeder blev sendt til Michael, og det har bestemt styrket ham.

- Jeg har været inde og kigge på alle de helt fantastiske hilsner, som er skrevet. Det var helt ubeskriveligt at læse alle de søde beskeder, og det betyder meget for mig. Tusind, tusind tak til alle! Det varmer mere, end folk aner! siger han og fortsætter:

- Også en kæmpe tak, fordi folk hjalp med at sende Pia og René videre i fredags.

Michael bruger nu tiden på at træne med Pia, dog mest fra sidelinjen, da han ikke er helt frisk endnu. Heldigvis hjælper René med træningen, og så kan man bare krydse fingre for, at Michael bliver klar til på fredag.

Læs mere om: