Michael Rasmussen og Mie Moltke solgte biler i Herning

Michael Rasmussen og Mie Moltke med deres private partnere.
Michael Rasmussen og Mie Moltke med deres private partnere.
Foto: Niels Henrik Dam
Michael Rasmussen og Mie Moltke benyttede ikke muligheden for at slappe af efter deres exit i Vild med dans.

Allerede søndag var parret i ilden hos Bendtsen Biler i Herning, hvor Kyllingen gav den gas på spinningcyklen, mens en veloplagt Mie Moltke underviste i zumba.

- Det er ærgerligt, vi røg ud, men nu bliver der så til gengæld tid til at være mere sammen med Lai og få gang i bryllupsforberedelserne, smilede smukke og veltrænede Mie Moltke.

Michael Rasmussen ser også positivt på tingene trods udstemningen.

- Vi skal jo danse igen i finalen, og så har jeg deltaget i otte ud af 10 programmer. Jeg har overvundet en masse i mig selv og vundet et venskab med Lai og Mie, som vi har inviteret med til Carizas 40-års fødselsdag. Vi vil også gerne komme til deres bryllup i foråret, men der kører jeg forhåbentligt cykelløbet Italien Rundt, lyder det fra Michael Rasmussen, der meget gerne vil genstarte sin cykelkarriere.

Endelig sker der noget godt

- Det har været fantastisk at være i Danmark i tre måneder. Cariza har lært mit land bedre at kende, og vores søn Milo har fået forbedret sit danske i børnehaven. Nu begynder der endelig at ske nogle gode ting for mig og min familie, og det er dejligt.

- Tiden efter Tour de France har været rigtig hård, og jeg havde aldrig overlevet uden Cariza. Det har været helt essentielt at have hende til at støtte mig, forsikrer Michael og giver sin kone et kærligt kys.

Christina Hembo var også forbi bilforretningen for at hilse på, inden hun skulle flyve til København for at træne med Thomas Evers. Det gav tid til en hyggestund med gemalen Claus og sønnen Marcus, 3.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden