Fredag, 17. september 2010 - af af Thomas Flindt

Michael Rasmussen overraskede i Vild med dans

Mie Moltke havde fået skovlen under Michael Rasmussen, og de lavede en flot Cha cha cha på premiere-aftenen.
Mie Moltke havde fået skovlen under Michael Rasmussen, og de lavede en flot Cha cha cha på premiere-aftenen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det blev en aften spækket med flotte kjoler, højt humør og sarte nerver.

De ti yndige par har i den grad glædet sig til premieren på Vild med dans. Mange timer har de svedt og knoklet for at vise os alle sammen, hvor dygtige de er blevet.

Nu er spændingen udløst. Vi har fået set alle parrene danse for første gang. Danmarks modigste dansere blev kastet ud i latindansen cha cha cha og standarddansen vals.

På forhånd var der allerede udråbt nogle favoritter og forventningerne var især høje til Laura Drasbæk og Allan Nielsen. Det blev dog ikke dem der stjal opmærksomheden i aften.

Michael Rasmussen, bedre kendt som Kyllingen, blev den helt store overraskelse her på premiere-aftenen, da han tog fusen på dommerne med en flot cha cha cha.

Også Patrik Wozniacki overraskede positivt. Hans dansepartner Claudia Rex havde tydeligvis fået løsnet op i de ellers så stive fodboldben.

Dommerne har lovet en ekstra hård linje i år, og skal der kastes om sig med flotte karakterer, skal de virkelig være fortjent. Derfor var der historisk lave karaktere her på første dansedag.

Det gik ud over politikeren Kristian Jensen, der sammen med sin partner Katrine Bonde nu kun kan kigge fremad. De befinder sig allersidst i programmet lige i hælene på the grand old man Kurt Thyboe og Karina Frimodt.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden