Michèle Bellaiche fik besøg af brødrene fra Kurs mod fjerne kyster

Michèle Bellaiche fik besøg af Theis, Alfred og Emil Midé Erichsen

Michèle Bellaiche fik besøg af Theis, Alfred og Emil Midé Erichsen

Foto: TV 2
TV 2-værten Michelé Bellaiche havde 26. maj besøg i ”Go’ Aften Danmark” af de tre brødre Theis, Emil og Alfred, der fortalte om deres bog.

Anledning til at Mikkel Beha Eriksens tre sønner, Theis, Emil og Alfred, var på besøg hos Michèle Bellaiche, var deres bog ”Under Overfladen – drengene fra sejlbåden Havana”.

- Det var rigtig fint at have dem på besøg. De fortalte om bogen, om deres broderskab og oplevelser på ”Kurs mod fjerne kyster”. Bogen går blandt andet ud på at fortælle, at alle kan lære at dykke og få unikke oplevelser, fortæller Michèle  Bellaiche til BILLED-BLADET.

 

- Bogen er lavet til børn, og brødrene gjorde meget ud af at fortælle, at man ikke behøver have en stor båd eller en masse penge for at få at lære at dykke. Men behøver heller ikke tage på en dyr rejse – man kan starte i badekarret. Alle børn kan lære at dykke.

 

Michèle Bellaiche: Jeg har kendt dem i mange år

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

- Brødrene er spændende at interviewe og gode til at fortælle, og jeg har jo kendt både dem og deres forældre, Mikkel og Marian, i mange år, fordi Mikkel jo også har været TV 2-vært, forklarer Michèle Bellaiche, da BILLED-BLADET fangede hende på mobilen, mens hun nød det strålende sommervejr på stranden dagen efter besøget af de tre seje drenge.

BILLED-BLADET har fået lov til at vise det fine foto fra Instagram af Michèle Bellaiche og de tre seje brødre. 

 

LÆS MERE: Michèle Belleiche har skønne sommerferieplaner

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden