20. aug. 2010
Af af Preben Petersen

Michèle Bellaiche fik hånden i klemme i skuffe

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche
Foto: Birger Storm
... og da Go'aften Danmark-værten Michèle Bellaiche efterfølgende bandede, fik hun en bøde af datteren.

Børn er en velsignelse, og i Michèle Bellaiche og ægtemanden Henrik Schalls' hjem er der fire - to fælles og to, som Henrik havde med ind i deres ægteskab. Børn er også gode til at skabe situationer, hvor man kan øve sig i stresshåndtering, og sådan en situation blev Michèle Bellaiche sat i for nylig.

- I morges, da jeg var ved at lave en hestehale på min datter, smækkede hun pludselig en skuffe i, dér hvor jeg havde min hånd. Så bandede jeg, og mine børn sagde, at jeg skulle lægge en krone i bandekassen. Det, syntes jeg slet ikke, var sjovt og blev irriteret, siger hun i et interview i denne uges udgave af Se og Hør.

Trods børnenes gode evner som stress-trænere, skal Michèle Bellaiche ikke føje flere til flokken.

- Jeg skal bestemt ikke have flere børn. Jeg er begyndt på et nyt kapitel i mit liv, hvor det er dejligt, at børnene er blevet større, men hvor de samtidig også har brug for deres mor, siger hun til Se og Hør.

Herunder kan du se Michèle Bellaiche og Henrik Schalls på vej til BILLED-BLADETs traditionsrige TV-GULD-fest, hvor det blev afsløret, at læserne af BILLED-BLADET havde stemt hende ind som den mest populære, kvindelige TV-vært i landet.

Læs mere om: