Lørdag, 17. september 2022 - af Liz Rørsig

Michèle Bellaiche giver livsvigtigt råd: Dét prøver jeg selv at huske

Michèle Bellaiche.

Michèle Bellaiche.

Foto: Hanne Juul
Michèle Bellaiche forsøger at have fokus på, hvad der gør hende glad.

Michèle Bellaiche prøver at holde den sunde livsstil, men har også fokus på den mentale sundhed, såsom at få sin søvn og et liv, der gør hende glad. 

– Jeg holder meget af at være ude i naturen, og nu har jeg min hund, Sherlock, og selv om jeg nogle gange bander og svovler over, at jeg skal ud at gå i al slags vejr, kommer jeg sjældent sur tilbage, fortæller Michèle Bellaiche til BILLED-BLADET. 

– Det gør mig glad, ligesom det at være sammen med andre mennesker. Især efter coronaen har jeg fundet ud af, hvor utroligt dejligt det er, og at det ikke er det samme som at sidde foran en skærm, forklarer Michèle, der også er et stort familiemenneske. Og da hun sammen med sin datter var til Odense Film Festival og så en masse film, opdagede tv-værten, at det var længe siden, hun havde været i biografen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vigtigt at huske

– Jeg var helt opslugt, og det er ét af de tjek, jeg skal huske at lave med mig selv en gang imellem. Jeg vil gerne slå et slag for, at det foruden den fysiske sundhed er vigtigt med den mentale sundhed. Vi skal alle blive bedre til at gøre de ting, der gør os glade, lyder rådet fra Michèle Bellaiche. 

Lørdag den 17. september 2022 er hun vært i indsamlingsshowet “Hjertegalla” sammen med Christian Degn på TV 2 Charlie. Programmet sendes i samarbejde med Hjerteforeningen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden