Tirsdag, 11. maj 2021 — af Stine Ramlyng

Michèle Bellaiche i tårer: Datter overrasker hende på direkte tv

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche
Foto: Hanne Juul
Tv-vært Michèle Bellaiche havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun mandag morgen fik en overraskende hilsen fra sin datter i Paris på direkte morgen-tv.

Go'morgen-vært Steen Langeberg overraskede sin medvært Michèle Bellaiche med en særlig "Mors dag"-hilsen mandag morgen. Og hilsnen var sendt helt fra Paris af en person, der står tv-værtens hjerte meget nært, nemlig hendes 19-årige datter Josephine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Datteren sendte videohilsen fra Paris

"Hej mor, glædelig "Mors dag". Når nu jeg ikke kan komme og overraske dig med morgenmad på sengen sammen med Philip, som jeg jo plejer at gøre, så får du lige en lille hilsen, hvor jeg fortæller dig, hvor meget du betyder for mig. For du betyder virkelig meget. Du er den største inspiration i mit liv i forhold til hvor stærk du er som person, arbejdsmæssigt og bare generelt dig. Du inspirerer mig dagligt."

Philip, Michéle og Josephine.
Foto: Martin Høien

"Du er grunden til, at jeg også er her nede i Paris. Og jeg vil bare sige tusind tak for dig. Og tusind tak for at have været sådan en dejlig mor i mit liv. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg havde været uden dig, og det har jeg heller ikke lyst til at tænke på. Jeg savner dig hver dag, og jeg glæder mig til at ses, når vi kommer hjem. Og så vil jeg bare sige: Jeg elsker dig virkelig, virkelig, virkelig højt", sluttede Michèle Bellaiches datter Josephine i det kærlige videoklip fra Paris med Eiffeltårnet i baggrunden.

Tårerne trillede hos Michèle Bellaiche

Og det fik tårerne frem hos tv-vært og mor med stort M, Michèle Bellaiche, der måtte tørre øjnenen flere gange undervejs i klippet.

- Det kan I ikke være bekendt... Hvor er det sødt, ej men altså...

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden