Torsdag, 15. oktober 2015 — af Juliane Olsen

Michèle Bellaiche mindes kræftsyg veninde

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche påtog sig som gudmor opgaven med at give sin kræftsyge venindes for tidligt fødte datter kropskontakt i den første tid.
Foto: Privat
”Go’aften Danmark”-værten Michèle Bellaiche har i anledning af Knæk Cancer-ugen valgt at fortælle historien om sin veninde, der døde af kræft.

Den 43-årige TV-vært Michèle Bellaiche har delt en gribende historie med sine følgere på Facebook i anledning af Knæk Cancer-ugen i uge 43.

For 17 år siden oplevede hun nemlig, at en nær veninde fik konstateret kræft i det meste af kroppen under en scanning i forbindelse med hendes anden graviditet.

To måneder før termin måtte lægerne derfor i al hast fjerne barnet og starte en kemoterapibehandling på moren, som desværre døde en uge senere.

LÆS MERE: Bellaiche og Pilgaard på dobbeltdate i Frankrig

Michèle Bellaiche tog sig af barnet

- Hun nåede dog at bede mig om at være gudmor til sin for tidligt fødte datter, der kun vejede 800 gram, skriver Michèle Bellaiche.

Derfor påtog den unge journalist at tage sig af det for tidligt fødte barn i kuvøsen – blandt andet ved at sidde med hende tæt ved sit bryst.

I dag er datteren blevet 17 år, og selv om hendes mor ikke overlevede, så skriver Michèle Bellaiche, at hun i dag er en livsglad pige, der er kommet til at ligne moren på en prik.

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden