Torsdag, 31. maj 2018 - af Liz Rørsig

Michèle Bellaiche om sit nye job: En drøm går i opfyldelse

Michèle Bellaiche.

Michèle Bellaiche.

Foto: Carsten Andersen/TV 2
TV 2’s Michèle Bellaiche skal ved siden af værtsjobbet på TV 2 være kreativ direktør i den nye foredragsvirksomhed LIVEPEOPLE.

Michèle Bellaiche har fået nyt job som kreativ direktør og skal stå i spidsen for den nye foredragsvirksomhed LIVEPEOPLE sammen med foredragsrådgiver Anders Gisselmann. 

Drømmen går i opfyldelse

- Jeg har igennem mine mange år som TV-vært mødt masser af interessante mennesker med værdifuld viden og livserfaring. Imens jeg har lyttet til deres fortællinger på live-TV, har jeg ofte drømt om at få lov til at omdanne og videreudvikle deres historier til spændende foredrag, som andre mennesker kan lære eller lade sig inspirere af, skriver Michèle på sin Instagram-profil. 

Og hun fortæller videre til BILLED-BLADET om det nye tiltag: 

- Jeg har længe drømt om at få lov til at bruge min TV-erfaring, kreativitet og mit netværk på andre områder også, siger Michèle.

Stadig TV 2-vært

Jobbet har dog ikke noget at gøre med TV 2-værtens farvel til ”Go’aften Danmark” i begyndelsen af året.

- Nej, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle lave, da jeg sagde op på ”Go’aften Danmark”. Jeg tog chancen for at se, hvad livet bød på. Og jeg er stadig TV 2-vært. Lige nu er jeg i gang med at optage en dokumentar, der bliver sendt til efteråret, fortæller Michèle. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden