Michelle er ude af Hjem til gården: Sådan har hun det med sin beslutning

Michelle fra Hjem til gården

Michelle fra Hjem til gården

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Michelle tabte tvekampen til Martin, og hun er nu ude af "Hjem til gården".

Søndag aften blev det Michelles tur til at forlade ”Hjem til gården”, og det betyder, at der nu kun er to kvinder tilbage i kampen om sejren og den halve million kroner.

- Vi kvinder talte meget om, at vi synes, det var lidt pudsigt, at vi fra start var i undertal. Vi har hele tiden følt os udsat, fortæller Michelle.

Michelle: Jeg har ikke fortrudt

Hun blev valgt som andenkæmper af Martin, og de to var derfor i tvekamp.

Hun synes dog, det havde klædt ham, hvis han havde taget kampen op mod en mand, men ikke desto mindre gav Michelle ham kamp til stregen.

I perioder lå hun også til at vinde, men Martin løb dog med sejren. Alligevel fortryder Michelle ikke, at de to dystede i teknik.

- Jeg har overhovedet ikke fortrudt det. Jeg synes, det var en vildt fed kamp, fortæller Michelle.

Men undervejs blev hendes højde en udfordring.

- Selvom jeg står lidt på tæer, så er det, hvad det er. Martin havde jo hjemmefra tyvlæst på de forskellige grøntsager, og han læste virkelig meget i bondebogen, så han var stærk i viden. Det ville være selvmord, hvis jeg havde valgt viden. Styrke overvejede jeg, men det handlede om at løfte store bjælker. Det kunne jeg måske nok, men jeg vidste ikke, hvor store de ville være. Teknik var mit bedste bud, forklarer Michelle.

Michelle: Jeg har ærgerlig

Hun tabte kampen, og mentalt var hun forberedt på, at hun måske skulle forlade gården.

- Jeg var ærgerlig over det, men idet man kommer ud i tvekamps-hytten, har man ét ben inde og ét ben ude, og det forholder man sig hurtigt til. Jeg blev afklaret med, at det var okay, hvis jeg skulle hjem.

Michelle og MK
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Michelle og MK

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Da Michelle meldte sig til programmet, glædede hun sig særligt til at komme væk fra sin telefon og hverdagens stress og jag. Det kom hun, men oplevelsen inde på gården var ikke helt, som hun havde regnet med.

- Jeg var overrasket over, hvor utrolig meget taktik der hurtigt kom inde på gården. Det ser man ikke helt i programmet, men det er nærmest allerede efter første tvekamp, at folk bliver opmærksomme på, at man skal have taktik og gerne være i en gruppe.

Trods alliancerne hyggede de sig inde på gården, i efteråret mødtes de igen. Til sommer planlægger de en ny komsammen, så der er stadig god kontakt mellem beboerne.

- Jeg snakker med Mette, Simon og Signe ugentligt. Vi deler meget oplevelserne fra fjernsynet med hinanden. Én ting er at have været der og nu også se, hvordan det er blevet klippet sammen. Det har været virkelig sjovt, fortæller Michelle.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden