Michelle fandt kærligheden i Fem fyre flytter ind: Store planer for fremtiden

Michelle og Kristian

Michelle og Kristian

Foto: Privat
Michelle fandt den helt store kærlighed sammen med Kristian i TV 2-programmet "Fem fyre flytter ind", og de to har store planer for fremtiden.

Der var kærlighed i luften i ”Fem fyre flytter ind” torsdag aften, hvor Michelle valgte at satse på kærligheden sammen med Kristian.

Det var en god beslutning, for de to kan fortsat ikke undvære hinanden og har nu været kærester i cirka et år.

Flytter sammen

37-årige Michelle og 39-årige Kristian har også masser af planer for fremtiden. De to har været sammen nærmest hver dag, siden programmet blev optaget sidste sommer, og inden længe kommer de også til at dele adresse.

Michelle er flyttet fra sit hus i Brøndby og bor nu i en lejlighed i Rødovre, men den skal sættes til salg, og så flytter hun hjem til Kristian i en periode. Derefter er det planen, at de to skal finde et nyt sted sammen.

- Vi har været til fremvisninger og ude at se nogle landsteder, fortæller Michelle, der drømmer om et sted, hvor hun også kan have sin hest.

Den interesse deler hun med sin bonusdatter, så drømmen er at finde et dejligt sted på landet med plads til dyr.  

Michelle er blevet bonusmor

Før Michelle mødte Kristian, havde hun ikke forestillet sig, at hun skulle have bonusbørn, men nu er Max på ti og Freia på 13 blevet en del af Michelles hverdag.

- Jeg har aldrig været interesseret i at være bonusmor. Det kan være hårdt til tider, men det er gået rigtig fint, og jeg har verdens dejligste bonusbørn, men det er ikke altid nemt at komme ind, forklarer hun.

Kristians to børn er også rigtig glade for, at Michelle er blevet en del af deres og deres fars liv.

- De har higet efter i en del år, om der ikke skulle være én mere at komme hjem til hos mig. De var meget lykkelige, da jeg fortalte dem det. Vi talte sammen både under og lige efter optagelserne, og jeg fortalte dem, at jeg nok havde fundet hende, jeg skal være sammen med resten af mit liv, fortæller Kristian.

For Michelle er det en stor drøm også at få sine egne børn.

- Jeg vil gerne have to, men Kristian er ikke helt med på ideen endnu. Han er med på én, men han har sagt, at vi må se, hvad der sker, hvis jeg ikke kan undvære en til, siger Michelle med et smil.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Flere store ting er i vente for parret, for allerede i december begyndte de to at snakke om, at de gerne vil giftes. Men Michelle fortæller, at Kristian har haft nogle ”problemer” med knæet.

- Det fejler nok et eller andet, jeg har jo også været elektriker hele mit liv… Ej, vi skal giftes, men vi har ikke kunnet komme ud at rejse, og jeg vil gerne gøre det lidt romantisk, forklarer Kristian om frieriet.

Michelle og Kristian
Foto: Privat

Michelle og Kristian

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden