Michelle fra Fem fyre flytter ind: Derfor fulgte hun ikke sine forældres råd

Michelle fra "Fem fyre flytter ind" 

Michelle fra "Fem fyre flytter ind" 

Foto: Blu / TV 2
Tirsdag aften måtte endnu en mand tage hjem i "Fem fyre flytter ind", men Michelle fulgte ikke sine forældres råd, da valget skulle træffes.

I denne uge kan man følge Michelles jagt på den eneste ene i TV 2’s nye kærlighedsprogram “Fem flytter ind”.  

Hun har sagt ja til, at fem meget forskellige fyre må flytte ind i hendes hjem, og én for én skal hun vælge dem fra, indtil hun forhåbentlig står tilbage med den helt store kærlighed.  

I tirsdagens program var det tid til, at de fire resterende fyre skulle møde hendes forældre, og de udnyttede muligheden for at spørge ind og spore sig ind på, hvem der kunne være et godt match til deres datter.  

- Det synes jeg var sjovt. Min mor er min bedste veninde. Selvom jeg er 36, kan hun lide at have indflydelse på mit liv. Hun har heller ikke særlig meget filter og siger lige, hvad der passer hende. Jeg havde brug for at få nogen til at hjælpe med, hvem jeg skulle vælge. Jeg har ikke været så heldig med kærligheden førhen, forklarer Michelle, der blev single efter otte års parforhold, fire måneder inden hun meldte sig til programmet.  

Alligevel tog hun ikke forældrenes råd til sig, da de foreslog hende at sige farvel til 24-årige Jonas som den næste fyr i rækken.  

- Det er fordi, han var så ung. Men der er jeg alligevel så gammel, at jeg går efter, hvad jeg selv synes. Jeg kan lytte, men jeg skal også mærke efter inde i mig selv. Og lige der var det ikke det, der skulle ske, forklarer Michelle, som i tirsdagens program valgte at sige farvel til Martin.  

 

Man kan følge Michelle og hendes jagt på kærlighed igen onsdag og torsdag på både TV 2 og TV 2 Play. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden