Torsdag, 22. juli 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Michelle og Kristian fra Fem fyre flytter ind: Sådan går det dem i dag

Michelle og Kristian
Michelle og Kristian
Foto: Blu/TV 2
Der opstod sød musik mellem Michelle og Kristian i "Fem fyre flytter ind". Nu fortæller de, hvad der skete, da kameraerne slukkede.

Torsdag aften var det afgørelsens time i ”Fem fyre flytter ind”, da Michelle skulle træffe den afgørende beslutning om, hvem hun ville satse på kærligheden sammen med.

Valget stod mellem Peter og Kristian, der havde boet hos hende hele weekenden, og hun endte med at vælge Kristian.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kristian tog ikke hjem

Det er nu lidt over et år siden, at programmet blev optaget, og siden er der sket meget i Michelles liv.

- Kristian tog ikke hjem søndag aften, det gjorde han ikke. Og han sov heller ikke på gulvet inde i stuen, fortæller Michelle, der også kan afsløre, at de to blev kærester ganske få dage efter, at de mødte hinanden første gang i TV 2-programmet.

- Valget var let, for jeg var bare blevet forelsket i Kristian. Der kom en del sommerfugle i maven efter vores første kys, og jeg kunne mærke, der var en særlig kemi. Jeg var forelsket meget hurtigt, og jeg var stensikker på mit valg, fortæller hun.

Har lært hvad kærlighed er 

Michelle og Kristian svæver fortsat på en lyserød sky, og de har været sammen næsten hver dag, siden de mødte hinanden.

Michelle meldte sig til programmet få måneder efter, at hun og ekskæresten gennem mange år var gået fra hinanden, og hun var et svært sted i sit liv, da den eneste ene pludselig dukkede op ved hendes hoveddør.

- Jeg har fundet ud af, at jeg ikke tidligere har vidst, hvad kærlighed og forelskelse var, men det har jeg nu. Mit liv er blevet så anderledes, fortæller en lykkelig Michelle, og både hendes forældre og bror er vilde med, at Kristian er blevet en del af familien. 

Kristian havde været single i syv år, inden hans svoger meldte ham til programmet, og han er ligesom Michelle lykkelig for at have været med i programmet.

- Jeg havde ikke regnet med at skulle gå ind ad en dør og finde mit livs kærlighed på den måde, fortæller han.  

Michelle og Kristian
Foto: Privat

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden