Michelle og Mads om Vild med dans-exit: Derfor røg vi ud

Mads Vad og Michelle Kristensen. 

Mads Vad og Michelle Kristensen. 

Foto: Dan Mariegaard
Sundhedseksperten Michelle Kristensen og partneren Mads Vad var ærgerlige over, at de måtte forlade ”Vild med dans” i program 9.

Det var en meget berørt Michelle Kristensen og Mads Vad, som mødte pressen efter program 9 af ”Vild med dans” fredag den 5. november.

Parret måtte forlade konkurrencen, efter at Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen overlevede omdansen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi er selvfølgelig pissehamrende ærgerlige over, at vi ikke skal danse igen i næste uge. Men vi havde været i to omdanse, og så kan man jo godt begynde at regne ud, hvordan sms-stemmerne ligger. Vi har knoklet i to uger for at holde på det håb, som der måske var, sagde Mads, mens Michelle tilføjede:

- Jeg er også sindssygt ærgerlig over det. Men det er en del af gamet, og jeg kunne ikke gøre mere, end jeg har gjort i de sidste 2-3 måneder, hvor vi har trænet helt vildt. Det er jo sådan, som danskerne har valgt at stemme, det kan vi se. Vi har gjort alt, hvad vi kunne.

Foto: Dan Mariegaard

Micki er en darling

37-årige Mads Vad har et bud på, hvorfor det netop var ham og den jævnaldrende sundhedsekspert, som røg ud af ”Vild med dans”.

- Jeg tror, at feltet er så ekstremt tæt, og så er der altså bare lige nogle darlings, som eksempelvis Micki Cheng, der får et hav af sms-stemmer, for det må han jo få, konstaterede Mads og tilføjede.

- Spillet er lige så træls her, som når man bliver slået hjem til sidst i Ludo.

Det var Micki Cheng, som fik aftenens laveste karakterer, men alligevel undgik han omdansen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden