14. okt. 2021
Af Karina Didriksen

Micki Cheng om Jenna Bagge: Så tætte er vi blevet

Jenna Bagge og Micki Cheng.
Jenna Bagge og Micki Cheng.
Foto: Dan Mariegaard
”Bagedyst”-stjernen Micki Cheng er blevet gode venner med sin ”Vild med dans”-partner, Jenna Bagge.

31-årige Micki Cheng er både vild med at danse og vild med sin dansepartner Jenna Bagge.

”Vild med dans”-parret har fået et tæt forhold til hinanden i løbet af de uger, de har danset sammen.

- Jeg holder fri om søndagen, men alligevel så skriver jeg til Jenna, at jeg savner hende, fortalte Micki Cheng til BILLED-BLADET efter program 5 af ”Vild med dans” og tilføjede:

- Det bliver ens liv, for man træner jo tre timer om dagen, og jeg træner også selv derhjemme. Jeg føler, at jeg har fået en rigtig god ven, så jeg mangler Jenna, når vi ikke er sammen.

Vil ikke skuffe Jenna

Den tidligere ”Bagedyst”-deltager er lykkelig for, at de gik videre til program 6, selv om de fik lave karakterer fra dommerne.

- Rumba var Jennas yndlingsdans, så jeg ville bare ikke skuffe hende, fortalte Micki Cheng, som er også kommet i bedre form gennem dansetræningen.

- Jeg kan mærke en forskel, og jeg kan også mærke, når vi har haft en søndagsfri, at så er jeg klar til at danse igen. Men min motivation for det her har aldrig været at tabe mig, det handler simpelthen om, at jeg gerne vil blive megagod til at danse.

https://imgix.billedbladet.dk/20211008_dm_vild_med_dans_0284_1.jpg
Foto: Dan Mariegaard

I BILLED-BLADET nr. 41, der er på gaden torsdag den 14. oktober, kan du læse alt om ”Vild med dans” og se billeder af alt det, du ikke så på tv.

Læs mere om: