Mie fra Landmand søger kærlighed: Derfor tog jeg hjem

Mie, Maria og Lene Beier

Mie, Maria og Lene Beier

Foto: Anders Brohus/ TV 2
Den 27-årige Mie valgte af egen fri vilje at forlade ”Landmand søger kærlighed”, fordi der ikke var en gnist mellem hende og Nichlas Villadsen.

Det er så småt ved at være afgørelsens time for den 28-årige Nichlas Villadsen.

Han har efterhånden boet sammen med to kvinder Mie og Maria på sin gård i Rødding i Sønderjylland et stykke tid, og meningen var, at han skulle afgøre, hvilken af de to piger, han skal på en romantisk weekend med. 

Sådan kommer det ikke helt til at gå, for i aftenens afsnit er det Mie, der tager det aktive valg at forlade programmet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Personlig snak

Den 27-årige dyrlægestuderende Mie havde med håb om kærlighed taget fra København til Sønderjylland, men det endte ikke med et kærlighedsforhold. 

Hun havde en fornemmelse af, at der ikke var følelser udover venskab mellem hende og Nichlas Villadsen, men havde brug for at få det bekræftet efter en snak med ham.

- Jeg havde overvejet det, inden jeg snakkede med ham, men jeg tænkte, at jeg ville mærke efter, når vi havde haft snakken. Og efter vores alenetid kunne jeg mærke, at det var rigtigt at tage hjem, fortæller Mie til BILLED-BLADET. 

 

Ikke den rigtige fyr

Nichlas Villadsen fortæller i programmet, at det er længe siden, han har haft en kæreste. Og generelt påpeger flere af pigerne, at han gerne må tage mere initiativ. Og det er også grunden til, at Nichlas Villadsen ikke er manden for hende. 

- I bund og grund er Nichlas jo en sød fyr, men jeg skal have en fyr med mere krudt i, fortæller den blonde singlepige. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden