30. nov. 2013
Af Jan Bergman

Mie Skov: En fantastisk rejse i billeder

Fredag aften skrev Mie Skov sig ind i ”Vild med dans”-historien sammen med Mads Vad som vinder af det populære danseshow. se vores store billede- kavalkade med Mies VMD-rejse.

Da Mie Skov gjorde sin entre i det populære danseshow var det en bly viol der satte sine flotte lange stænger på ”Vild med dans”.

Hvem, i den bredere del af befolkningen, havde overhovedet hørt om Mie Skov – den lidt drengede bordtennis-pige, der pludselig stod der midt på det bonede dansegulv og skulle bevise over for danskerne, at hun havde noget at byde på og en berettigelse i programmet.

Mie Skov beviste fra sin første entre på dansegulvet, at hun med sin dansepartner Mads Vad, i den grad havde en berettigelse i ”Vild med dans”. Og fredag aften slog hun netop dette fast, ved at vinde ”vild med dans 2013”.

Mie Skov har givet os et hav af enestående øjeblikke med fantastisk dans og ikke mindst uforglemmelige og smukke kjoler.

BILLED-BLADET har sammen med Mie Skov og Mads Vad været på en eventyrlig ”Vild med dans”-rejse, og den vil vi gerne dele med jer med denne flotte billede-kavalkade.

Se den store billede-kavalkade med danseparret øverst på artiklen.

Læs mere om: