29. nov. 2013
Af Preben Petersen

Mie Skov og Mads Vad vandt Vild med dans

Mie Skov og Mads Vad
Mie Skov og Mads Vad
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den tiende og mest diskuterede sæson nogensinde af Vild med dans er slut.

En meget uforudsigelig sæson af Vild med dans sluttede med en finale mellem den fokuserede sportspige Mie Skov og den glade drengerøv Uffe Holm. De færreste havde forudset at sidstnævnte ville danse sig så langt i konkurrencen.

Uffe Holm trodsede alle odds og kæmpede sig forbi store favoritter som Allan Simonsen og Mette Blomsterberg, men i finalen mødte han sin overkvinde i Mie Skov.

De to finaledeltagere var lige gode i første af tre danse. Sammen med deres dansepartnere Mads Vad og Karina Frimodt skulle Mie og Uffe vise, at de havde forbedret deres dårligste standarddans.

Derefter klarede Mie Skov sig bedre end Uffe Holm i den nye opfindelse "Stjernen i centrum", hvor de to nydansere skulle danse uden deres partnere men med fire professionelle opvisningsdansere.

Til sidst udlignede Uffe Holm og Karina Frimodt modstandernes spinkle føring med en freestyledans med James Bond-tema, mens Mie Skov og Mads Vad holdt sig til en lidt mere traditionel optræden, og dermed stod alting helt lige - også på dommerstemmer - inden seerne fik de afgørende ord.

De afgørende ord var altså: Mie Skov og Mads Vad...

Læs mere om: