27. jun. 2016
Af Helle Skram de Fries

Mie Skov opereret for diskusprolapser

Mie Skov
Mie Skov
Foto: Jesper Sunesen
Vild med Dans-Mie Skov har netop kunnet juble over, at kæresten, badmintonspilleren Carsten Mogensen, er erklæret rask efter en voldsom hjerneblødning. 23. juni skulle hun selv på operationsbordet.

Den tidligere ”Vild med dans”-vinder, Mie Skov, er netop blevet opereret for flere diskusprolapser.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

I februar blev Mie Skovs kæreste, Carsten Mogensen, ramt af en hjerneblødning, mens han var i Rusland for at spille badminton. Og nu kæmper Mie Skov med sin ryg.

Efter et langt, sejt forløb med operation og efterfølgende genoptræning er det, næsten mirakuløst, lykkedes Carsten Mogensen at kæmpe sig tilbage i topform.

Faktisk er formen så god, at han, sammen med sin badmintonmakker Mathias Boe, skal til OL i Rio denne sommer og repræsentere Danmark i herredouble.

En kæmpesejr både for Carsten Mogensen og Mie Skov.

Parrets lille søn var med i Rusland

Sammen med parrets lille søn, Benjamin Noah, der netop er fyldt et år, var Mie Skov ved sin kærestes side, mens han var indlagt på et russisk hospital.

Mens alt tegner lyst og godt for Carsten Mogensen, er det blevet Mie Skovs tur til selv at komme på operationsbordet på CFR hospitaler, der udelukkende fokuserer på udredning og behandling af patienter med lidelser i ryg og nakke.

SE BILLEDERNE: Mie Skov - en fantastisk rejse i Vild med Dans

23. juni skrev hun denne Facebook-opdatering, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe sammen med det private foto:

"Nå, diskusprolapser: Det har været et helvede at kende jer, og nu skal I forsvinde, forhåbentligt for altid. Vi synes i øvrigt, vi som familie, er blevet prøvet så rigeligt af i dette år, så stop venligst tak.

"Operation - jeg er klar et nyt liv begynder uden smerter - jeg vil være at finde på diverse sportsbaner inden længe – efter regn kommer sol."

https://imgix.billedbladet.dk/mie_skov_daarlig_ryg_3.jpg
Mie Skov
Foto Privat

Læs mere om: