Fredag, 30. marts 2018 - af Juliane Olsen

Mikael Kamber skruer ned for nyhedsvagterne

Mikael Kamber.
Mikael Kamber.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV 2-værten Mikael Kamber at valgt at få færre vagter på TV 2 Nyhederne, så der også bliver tid til hans andre projekter og familien derhjemme.

Den 50-årige TV-vært Mikael Kamber har netop indgået en aftale med TV 2 om, at han for fremtiden skal have færre nyhedsvagter på kanalen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Han ønsker nemlig, at der bliver mere tid til øvrige projekter samt familien, og det ligger fint i tråd med, at han nu er på vej med sin nye bog ”Stærkere” om positiv psykologi.

- Jeg er gået en lille smule på deltid, for det skal ikke være en stressfaktor, at jeg har mange jern i ilden, siger Mikael Kamber til BILLLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elsker at lave nyheder

TV-værten ønsker nemlig, at der stadig skal være tid til familien, som består af hustruen Annette Kamber og parrets to døtre.

Mikael Kamber understreger, at han elsker at lave nyheder, men at han også elsker sit separate arbejdsliv som selvstændig.

- Men der er jo bare tale om en justering. Det betyder bare, at jeg har færre dage om måneden på TV 2, siger han.

Påskefrokost med venner

Værten har nu tre arbejdsdage foran sig, før han kan holde påskeferie, og familien får venner på besøg, så det glæder Mikael Kamber sig naturligvis til.

Egentlig foretrækker han at byde på påskefrokost i det fri i sommerhuset i Tisvilde iført shorts og t-shirts.

Men ligesom de fleste andre danskere må Mikael Kamber kigge på termometeret og konstatere, at den i år står på indendørs hygge.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden