Søndag, 3. juni 2012 - af af Jan Bergman

Mikael Kamber tilbage som nyhedsvært

Mikael Kamber
Mikael Kamber
Foto: TV 2
Mikael Kamber vender tilbage til TV 2 nøjagtig fem år efter, at han forlod kanalen.

Når TV 2 NEWS mandag 13. august har premiere på det nye journalistiske fyrtårn, "21'eren på NEWS", bliver det med den tidligere TV 2-nyhedsvært Mikael Kamber som vært.

Mikael Kamber glæder sig til værtsrollen

- Jeg befinder mig som en fisk i vandet midt i nyhedsstrømmen, så det bliver en fest at komme tilbage. I sin tid var jeg med til at tegne skitserne til TV 2 NEWS, men har aldrig arbejdet på kanalen. Det får jeg rettet op på nu, og "21'eren på NEWS" er en perfekt anledning for mig til at stige på, fortæller en begejstret Mikael Kamber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det bliver et program, der laver nyheder lige efter mit hoved - med væsentlighed, troværdighed og begejstring, siger Mikael Kamber, der vender tilbage til TV 2 nøjagtig fem år efter, at han forlod kanalen - efter ni år som vært på Nyhederne og redaktør og vært på "Dags Dato".

 

Kanalchefen er også begejstret

- Mikael Kamber er en af Danmarks mest erfarne og troværdige studieværter, og han har en solid journalistisk baggrund. Han er som skabt til TV 2 NEWS, og jeg kan næsten ikke vente til at se ham på skærmen igen, udtaler kanalchef, Mikkel Hertz.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- "21'eren på NEWS" bliver det journalistiske fyrtårn i NEWS' aftenflade - på et tidspunkt, hvor mange danskere er vant til at få en landsdækkende nyhedsudsendelse. Det bliver en nyhedsudsendelse, der passer fint ind i danskernes aftenrytme, og ambitionen er at give seerne en udsendelse, der giver det nødvendige overblik suppleret med masser af perspektivering og indsigt.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden